Preu reduït! Ulleres vista Tag Heuer TH 3942 014 Ampliar

Ulleres vista Tag Heuer TH 3942 014

TH 3942 014

EL NOSTRE PREU

279,20 €

-20%

P.V.P. 349,00 €

Més informació

ULLERES DE LUXE. Inspirades en l’essència de l’esport.

Marca fundada per Edouard Heuer a 1860 a Saint-Imier (Suïssa), Tag Heuer es avui la sisena marca de rellotges de luxe del món, així com una referència en el sector dels rellotges i dels cronògrafs de prestigi enfocats al món de l'esport.

Després de quinze anys en la fabricació d’ulleres, Tag Heuer Avant-Grade Eyewear domina totalment el segment d’alta gama del mercat.

Les col·leccions d’ulleres Tag Heuer Avant-Grade Eyewear són concebudes i fabricades en els tallers de Morez, en el vall de Jura (França). Són mundialment conegudes per el seu disseny, ergonomia i materials, on el seu caràcter innovador ha estat recompensat amb multitud de premis.

A imatge de la divisió de rellotges, les ulleres Tag Heuer Avant-Grade Eyewear prenen la seva inspiració de l'univers de l'esport, del que sempre es nodreixen. Des dels jocs Olímpics de 1920 fins a l’actualitat com a proveïdor de rellotges i ulleres del equip Audi Sport en la llegendaria carrera de les 24 hores de Le Mans

Què defineix la gama d’ulleres Tag Heuer Avant-Grade Eyewear?

  • Disseny integrat:

La funcionalitat defineix el disseny dels modes d’ulleres Tag Heuer . Nombrosos premis han reconegut la filosofia creativa que uneix funcionalitat i disseny.

  • Elevada tecnologia i materials nobles.

L’avançada composició dels materials ha estat adquirida dels alts estàndards de la manufactura dels rellotges suïssos, tals com l’acer 316L, el BetaTitani, la fibra de carboni, l’elastòmer i la pell.

  • Ergonomia:

Muntures fetes per a l’acció i per suportar condicions extremes. Màxim confort, lleugeresa i perfecta subjecció, són els reptes que supera els dissenys d’ulleres Tag Heuer Avant-Grade Eyewear. 

  • 100% MADE IN FRANCE

Fabricades a mà amb gran destresa pels experts artesans francesos, totes les muntures i ulleres de sol Tag Heuer estan verificades i identificades una a una abans de sortir al mercat.

Més que mai, Tag Heuer persegueix la innovació, l’excel·lència i el prestigi.